Η εταιρία μας αναλαμβάνει να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει την παλιά σας κλειδαριά (service κλειδαριάς) . Με ένα τηλέφωνο, σας επισκέπτεται τεχνικός της εταιρείας μας για ν’ αξιολογήσει, άν είναι δυνατόν να επισκευαστεί η κλειδαριά σας , τι ακριβώς θα πετύχετε μετά την επιδιόρθωση καθώς και τι ακριβώς χρειάζεται.

Στην εταιρία μας κάνουμε υπεύθυνα service σε όλες τις θωρακισμένες πόρτες και βέβαια όχι μόνο σε αυτές που έχουν πουληθεί και τοποθετηθεί από την εταιρεία μας. Συγκεκριμένα παρέχουμε service και τεχνική υποστήριξη σε όλες τις πόρτες ασφαλείας – κλειδαριές ασφαλείας.Το service αφορά όλα τα μέρη της πόρτας: κλειδαριές, αφαλούς, σύρτες, ματάκια, κασώματα, επενδύσεις, περβάζια, πηχάκια, μεντεσέδες, αεροφράχτες και γενικότερες ρυθμίσεις της πόρτας. Ότι δεν μπορεί να επισκευαστεί κατά την κρίση μας, αντικαθίσταται. Σε περίπτωση που τοποθετείτε πάτωμα στο σπίτι σας, αναλαμβάνουμε το κόψιμο της πόρτας ασφαλείας από το κάτω μέρος, επιτόπου, εγγυημένα και χωρίς προβλήματα.

Πολύτιμη συμβουλή για την ασφάλεια σας: Αντικαταστήστε το συντομότερο δυνατό τις κλειδαριές παλιάς τεχνολογίας (τύπου χρηματοκιβωτίου), από όποια εταιρεία και αν προέρχονται-διότι δεν είναι πλέον αξιόπιστες- με κλειδαριές νέας τεχνολογίας. Προσοχή στην κλειδαριά που θα επιλέξετε, στον κύλινδρο υψηλής ασφάλειας και στο προστατευτικό κυλίνδρου defender.