Η αγορά συνθετικών κουφωμάτων γνωρίζει συνεχή άνοδο και στην Ελλάδα. Στη Δυτική Ευρώπη το μερίδιο αγοράς των κουφωμάτων PVC είναι άνω του 60% με σταθερή ανοδική τάση. Το σημαντικά χαμηλότερο κόστος, οι άριστες θερμοηχομονωτικές τους ιδιότητες και η σχέση ποιότητας προϊόντος-τιμής, είναι οι κυριότεροι λόγοι που η εμπιστοσύνη του ελληνικού κοινού καθημερινά αυξάνεται για ένα αξιόπιστο και εγγυημένο προϊόν.Τα συνθετικά κουφώματα όχι μόνο συμβάλουν στις περικοπές των ενεργειακών δαπανών σας, αφού η σημαντική προστασία από την θερμότητα και το ψύχος σημαίνει ταυτόχρονα και μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, της θέρμανσης και ψύξης, αλλά συμβάλλουν και στη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Σε συνδυασμό με ενεργειακά τζάμια
επιτυγχάνουν σημαντική μείωση στην κατανάλωση ενέργειας. Τα συνθετικά κουφώματα πληρούν όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται για την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «εξοικονόμηση κατ’ οίκον» όπως επίσης και στην έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών.Επιπλέον, τα συνθετικά κουφώματα, σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και τοποθετούνται στα δικά σας μέτρα.Τα συνθετικά κουφώματα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

Κουφώματα PVC ανοιγόμενα.
Τα ανοιγόμενα συστήματα συνθετικών κουφωμάτων διαθέτουν διπλά λάστιχα, διπλα ευρωπαϊκά κρύσταλλα, μηχανισμούς που κλείνουν σε πολλαπλά σημεία, με άψογη λειτουργικότητα.Διαθέτουν σύστημα με δυνατότητα ανάκλισης για αερισμό και εξοικονόμηση χώρου.Τέλος τα κουφώματα pvc μπορούν να μειώσουν την ένταηση των εξωτερικών ήχων εως -70%!

Κουφώματα PVC συρόμενα
Τα συρόμενα PVC κουφώματα προσφέρουν άριστη στεγανότητα προστατεύοντασας από τη σκόνη και τη βροχή και σας βοηθούν να ζείτε σε ένα καλύτερο περιβάλλον διαβίωσης.Αυτο πουτα χαραχτηρίζει είναι η ευκολία στην συντήρηση και στη χρήση τους χάρις της τεχνολογίας τους που εξασφαλίζουν υψηλή λειτουργικότητα.Τέλος διακρίνοντα για την στιβαρότητα και την σταθερότητά τους!