Το alouminiamanarakis.gr δημιουργήθηκε για την άρτια ενημέρωση και εξυπηρέτηση των πελατών του .Έχοντας 30 έτη και πλέον εμπειρία στον χώρο των αλουμινίων παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας .Συνδυάζοντας πολυετή εμπειρία και άρτια τεχνογνωσία παραδίδουμε στους πελάτες μας επαγγελματικά αποτελέσματα σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Συγκεκριμένα οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες που προσφέρουμε αφορούν: τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίων, PVC, πορτών ασφαλείας, ρολά καθώς και το service. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέας μας ,και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας .Μοναδικός μας στόχος η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε ,είμαστε έτοιμοι καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Στα πλαίσια συμμόρφωσης με την Εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία (σήμανση CE) η επιχείρηση μας μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής & τοποθέτησης συστημάτων αλουμινίου, συμμορφώνεται με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα διαθέτοντας στους πελάτες της Αρχικές Δοκιμές Τύπου (ΙΤΤ) για την πιστοποίηση και μέτρηση επιδόσεων των προϊόντων της.

Βασική επιδίωξη της επιχείρησης μας, είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία των υλικών μας.

Η επιχείρηση μας σας γνωστοποιεί ότι για τα κουφώματα αλουμινίου παρέχονται οι παρακάτω εγγυήσεις :

• Εγγύηση πέντε (10) έτη για την ηλεκτροστατική βαφή των κουφωμάτων.
• Εγγύηση πέντε (10) έτη υαλοπινάκων.
• Εγγύηση πέντε (10) έτη καλής λειτουργίας κουφωμάτων.
• Εγγύηση πέντε (10) έτη για τα μηχανικά μέρη.
• Εγγύηση πέντε (5) έτη για τα ρολά – μοτέρ των κουφωμάτων.

Η εταιρεία μας στα παραπάνω χρονικά όρια της εγγυήσεως αναλαμβάνει την υποχρέωση αντικατάστασης κάθε ελαττωματικού κουφώματος και την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του εφόσον η ζημία προέρχεται από την κατασκευή η την τοποθέτηση της και όχι από την κακή χρήση ή μεταχείριση των κουφωμάτων από τον αγοραστή.

Προτιμήστε μας και δεν θα απογοητευτείτε από την ποιότητα της εργασίας μας!